8.12.2024 v 5:51 byla na Novinkách zveřejněna zpráva o útěku Bašára Asada ze Sýrie. Nejdůležitější věta ze zprávy je podle mne tato: „Rebelové podle agentury Reuters vyzvali uprchlé Syřany k návratu do vlasti a slibují budování nové Sýrie, která se stane mírumilovným místem.“ Je to dobrá zpráva pro celou Evropu, kudrnáči se budou vracet domů.
Z vývoje na blízkém východě soudím, že projekt Sýrie s Asadem byl, stejně tak jako projekt Palestina, projektem bílého křídla Globálního prediktoru (GP). Válka v Sýrii byla rozehrána z důvodu vyvolání utečenecké vlny do Evropy, což byl také projekt bílých. Již v roce 2013, když jsem projížděl Tureckem, viděl jsem v přístavním městě, jak kluci kudrnatí naskakují na pomalu jedoucí kamiony, aby se na nich někde ukryli a dostali se na nich do přístavu, a poté na nějakou loď, plující někam do Evropy.
Asad spolu s ruskou armádou napomáhal tomu, aby životní podmínky v Sýrii byly co možná nejhorší, aby utečenecká vlna byla co možná nejsilnější. Spolupráce Ruska a Sýrie na přílivu utečenců do Evropy je dobře vidět třeba na této zprávě: Není cesty zpět. Běženci promluvili o násilí na bělorusko-polských hranicích – Deník.cz. Jak se ti kluci kudrnatí dostali až do Běloruska, o tom se vůbec nemluví, ale ilegálně to nejde v žádném případě.
Též podpora V.V.Pjakina režimu Bašára Asada hovoří pro moje vývody. Bělogvardějec Pjakin zcela logicky podporoval projekt svých bílých páníčků. Už jen ta věc, že se ruská armáda nachází na syrském území hovoří o tom, že se jedná o projekt bílých, protože ti mají v Rusku pod palcem armádu, už de facto od dob Lejby Trockého.
19 komentářů
To se mi líbí
Komentáře (19)
mmakovy
25. 12. 2024
25.12.2024 12:00 = nádherný podpis Globálního prediktoru (GP), potvrzující, že vznik „Velké Izraele“, někdo by mohl říci „Země zaslíbené“, je na spadnutí. V článku najdete i pohádku o dvou úřednících, kteří před 100 lety rozdělili Osmanskou říši. O plánování GP ve stoletých cyklech jsem psal v PMT 58.
Jedná se o další článek, který potvrzuje převzetí řízení na Zemi červeným křídlem GP, stejně tak, jako potvrzující 7. etapu pro Židy mírnou, tedy nekrvavou cestou. Bílým křídlem původně ohlašovaný holokaust se nekoná a ani se konat nebude. Dalších 2000 let čeká lidstvo na celé planetě proces, který se nebojím nazvat „Cestou k Člověku“.
25.12.2024 12:00 = nádherný podpis Globálního prediktoru (GP), potvrzující, že vznik „Velké Izraele“, někdo by mohl říci „Země zaslíbené“, je na spadnutí. V článku najdete i pohádku o dvou úřednících, kteří před 100 lety rozdělili Osmanskou říši. O plánování GP ve stoletých cyklech jsem psal v PMT 58.
Když úředníci čárají do písku. Před sto lety vznikly umělé hranice, kvůli nimž se válčí dodnes | Orientace | Lidovky.cz
Jedná se o další článek, který potvrzuje převzetí řízení na Zemi červeným křídlem GP, stejně tak, jako potvrzující 7. etapu pro Židy mírnou, tedy nekrvavou cestou. Bílým křídlem původně ohlašovaný holokaust se nekoná a ani se konat nebude. Dalších 2000 let čeká lidstvo na celé planetě proces, který se nebojím nazvat „Cestou k Člověku“.