19.06.2025

Žili byli děd s bábou.
A protože byla neděle – voskresénie, den vzkříšení,
křísil děda sám sebe od rána vodkou.
To už je tady takový zvyk:
Když mám volno, musím se opít – jinak volno není volnem. A když mám upito, musím taky ukázat, jaký jsem já to borec.
Vzal tedy klíče od svého bílého SUV
a rozhodl se, že se pojede předvést na pláž Černého moře.
A protože borec potřebuje diváky, přizval i přátele.
Jel a jel… až tam opilý vjel.
Zkoušel couvat, lomcovat volantem, klel i modlil se –
ale SUV se z vody se mu nechtělo.
Tak vylezl ven a zavolal:
„Bábo, pojď mi pomoct!“
Bába přišla, chytla dědu, děda auto –
táhli, ale SUV nevytáhli.
Zavolali vnučku Evičku, co všechno točila na mobil.
Vnučka chytla bábu, bába dědu, děda auto –
táhli, ale SUV nevytáhli.
Přidali se kamarádi – bosí, opálení,
někteří ještě veselejší než děda.
Postavili se do zástupu, chytli se jeden druhého –
táhli, funěli, klouzali, padali – ale SUV se ještě z vody nechtělo.
Až teprve když se přidala malá myška,
ozvalo se hlasité „HEJ RUP!“, zapištělo lano, zabraly paty…
A SUV se pohnulo!
Z vody ven! Z písku pryč!
Zázrak lidské síly. Bez hydrauliky. Bez techniky. Bez traktoru.
A tak se všichni váleli po pláži, smáli se, objímali,
a slíbili si, že příště k moři raději bez alkoholu.
Nebo aspoň s dvakrát delším lanem.
A jestli se znovu neopili,
tak se tam radují dodnes – a zazvonil zvonec a pohádky je konec.
These projectile-based skills are ideal for triggering Infuse Weapon, especially since several of POE2 Currency them naturally consume charges as part of their casting cost or effect. When used strategically, these skills can create a rapid succession of infused attacks, each dealing heavy elemental AoE damage through the explosion effect.
How to Generate Charges Efficiently
Since the entire infusion mechanic depends on charge generation and consumption, it's important to maintain a steady supply. For Lightning-based builds, the best strategy is to generate Fury Charges, which convert into Lightning Infusions.
The Battle Fury passive node provides an effective method of generating Fury Charges. This node grants charges when you Electrocute, Freeze, or Cripple an enemy. Among these, Electrocute is the most consistent and synergizes well with Lightning builds. It also benefits from additional Lightning damage scaling, making it especially powerful in combination with infused Lightning projectiles.
To enhance Electrocute application, players can equip Kitoko's Current, a unique pair of POE2 Currency for sale gloves designed to increase the frequency and effectiveness of this debuff. This makes it easier to maintain a near-constant flow of Fury Charges, fueling the infusion engine.