Články informující o této události třeba tyto:
V italsko-švýcarských Alpách zemřel český turista, zřítil se z Pizzo Badile - čas uveřejnění 17:38 (17, 11)
Tragédie v Alpách: Čech se zřítil z vrcholu třítisícovky a zemřel. Neměl šanci přežít - čas uveřejnění 17:10 (17, 9)
Ve švýcarských Alpách zahynul při sestupu do údolí 49letý Čech - čas uveřejnění 18:09 (17, 9)
Cítím, že informace pro řídící kádry, která je tam ukrytá, má velkou důležitost. V tuto chvíli, při psaní sem na Forum, jsem nenašel žádnou jinou informaci k této události na cizojazyčném portálu. To se ale asi brzy změní nebo jsem přehlédl. To není důležité. Prosím každého, včetně Vás p. Makový, kdybyste se všichni zamysleli a společně jsme dospěli k nějaké rozumné výsledné analýze. Zatím je to nad mé síly. Na základě mých znalostí se domnívám, že nás informuje ČERVENÉ křídlo (Švýcarsko, Itálie) o plánovaném nebo již probíhajícím manévru v ČR. Můj pocit mně říká, že se to týká českého BÍLÉHO křídla s tím, že při viditelném "přepřahání" (pro dav - asi volby) se nebude brát na vyšší řídící struktury BÍLÉHO křídla u nás žádný ohled a "vymetou" je tvrdě!!
Jen doplním, že na výstupu byli dva čeští občané, ale spadl pouze jeden!! Pevně věřím, že tato zpráva nás neinformuje o rozhodnutí snížení statusu Prahy obecně v Globálním řízení. Co vy ostatní na to? Pište, pište, myslím, že je to důležité ...
Zdravím všechny a zároveň se panu Tůmovi omlouvám, vůbec jsem netušil, že nějaký příspěvek čeká na schválení.
Devětačtyřicetiletý český turista zemřel ve středu při sestupu z hory Pizzo Badile (3308 m) v Alpách na švýcarsko-italské hranici. Muž, který túru podnikl s dalším českým občanem, se nešťastnou náhodou zřítil ve chvíli, kdy se nacházel ve výšce asi 2900 metrů.
Tedy, nahoru šli dva, dolů došel jen jeden. Ten druhý se ve výšce 2900 metrů zřítil. Vezmu-li, že doposud řízení z České republiky prováděla obě křídla současně a že jejich řízení bylo víceméně soutěží, tak pád jednoho z nich z výšky 2+9=11 mi říká, že dále bude řídit už jen křídlo jedno. A o které se jedná, to je přece jasné.