Český turista se zřítil z Pizzo Badile
Články informující o této události třeba tyto:
V italsko-švýcarských Alpách zemřel český turista, zřítil se z Pizzo Badile - čas uveřejnění 17:38 (17, 11)
Tragédie v Alpách: Čech se zřítil z vrcholu třítisícovky a zemřel. Neměl šanci přežít - čas uveřejnění 17:10 (17, 9)
Ve švýcarských Alpách zahynul při sestupu do údolí 49letý Čech - čas uveřejnění 18:09 (17, 9)
Cítím, že informace pro řídící kádry, která je tam ukrytá, má velkou důležitost. V tuto chvíli, při psaní sem na Forum, jsem nenašel žádnou jinou informaci k této události na cizojazyčném portálu. To se ale asi brzy změní nebo jsem přehlédl. To není důležité. Prosím každého, včetně Vás p. Makový, kdybyste se všichni zamysleli a společně jsme dospěli k nějaké rozumné výsledné analýze. Zatím je to nad mé síly. Na základě mých znalostí se domnívám, že nás informuje ČERVENÉ křídlo (Švýcarsko, Itálie) o plánovaném nebo již probíhajícím manévru v ČR. Můj pocit mně říká, že se to týká českého BÍLÉHO křídla s tím, že při viditelném "přepřahání" (pro dav - asi volby) se nebude brát na vyšší řídící struktury BÍLÉHO křídla u nás žádný ohled a "vymetou" je tvrdě!!
Jen doplním, že na výstupu byli dva čeští občané, ale spadl pouze jeden!! Pevně věřím, že tato zpráva nás neinformuje o rozhodnutí snížení statusu Prahy obecně v Globálním řízení. Co vy ostatní na to? Pište, pište, myslím, že je to důležité ...

Zdravím, nerozumím, co přesně nekoresponduje. Že řízení vždy prováděla obě křídla současně a že od zvolení Zemana začali mít červení v ČR navrch?
Tady je potřeba si uvědomit, že řízení je kontinuální proces a že globální řízení vždy prováděla obě křídla současně s tím, že ty na nižších úrovních to stálo životy. A přitom současném řízení vždy mělo jedno z křídel navrch. Bílé křídlo mělo navrch cca do konce Klausovi éry a s nástupem Zemana se dostávalo navrch křídlo červené. Tento přelom se odráží i v globálních procesech.
Dále je potřeba vzít v úvahu, že stejně jako každá loď má velkou setrvačnost, setrvačnost mají i procesy a čím delší proces, tím i delší setrvačnost. Myslíte, že nástroje bílých dobrovolně opustí svá korýtka?
A ještě je tu jedna důležitá věc, mezi křídly došlo k dohodě, která nebyla myslitelná po tisíce let. Podle mého, došlo na té nejvyšší úrovni k dohodě, že "soutěž" končí a že dál se postupuje společně. Loď na Masaryčce to symbolicky potvrzuje. Červení vedou a bílí v závěsu.
Proto čtu tu zprávu jako varování nástrojům bílých: pozor, tančíte nad propastí.