top of page

Globální procesy

Veřejná·2 členové

jotumajotuma

Český turista se zřítil z Pizzo Badile

Články informující o této události třeba tyto:

1. V italsko-švýcarských Alpách zemřel český turista, zřítil se z Pizzo Badile - čas uveřejnění 17:38 (17, 11)

2. Tragédie v Alpách: Čech se zřítil z vrcholu třítisícovky a zemřel. Neměl šanci přežít - čas uveřejnění 17:10 (17, 9)

3. Ve švýcarských Alpách zahynul při sestupu do údolí 49letý Čech - čas uveřejnění 18:09 (17, 9)

Cítím, že informace pro řídící kádry, která je tam ukrytá, má velkou důležitost. V tuto chvíli, při psaní sem na Forum, jsem nenašel žádnou jinou informaci k této události na cizojazyčném portálu. To se ale asi brzy změní nebo jsem přehlédl. To není důležité. Prosím každého, včetně Vás p. Makový, kdybyste se všichni zamysleli a společně jsme dospěli k nějaké rozumné výsledné analýze. Zatím je to nad mé síly. Na základě mých znalostí se domnívám, že nás informuje ČERVENÉ křídlo (Švýcarsko, Itálie) o plánovaném nebo již probíhajícím manévru v ČR. Můj pocit mně říká, že se to týká českého BÍLÉHO křídla s tím, že při viditelném "přepřahání" (pro dav - asi volby) se nebude brát na vyšší řídící struktury BÍLÉHO křídla u nás žádný ohled a "vymetou" je tvrdě!!

Jen doplním, že na výstupu byli dva čeští občané, ale spadl pouze jeden!! Pevně věřím, že tato zpráva nás neinformuje o rozhodnutí snížení statusu Prahy obecně v Globálním řízení. Co vy ostatní na to? Pište, pište, myslím, že je to důležité ...

239 zobrazení
KoncepceObecnéBezpečnosti
Sep 17

Zdravím, nerozumím, co přesně nekoresponduje. Že řízení vždy prováděla obě křídla současně a že od zvolení Zemana začali mít červení v ČR navrch?

Tady je potřeba si uvědomit, že řízení je kontinuální proces a že globální řízení vždy prováděla obě křídla současně s tím, že ty na nižších úrovních to stálo životy. A přitom současném řízení vždy mělo jedno z křídel navrch. Bílé křídlo mělo navrch cca do konce Klausovi éry a s nástupem Zemana se dostávalo navrch křídlo červené. Tento přelom se odráží i v globálních procesech.

Dále je potřeba vzít v úvahu, že stejně jako každá loď má velkou setrvačnost, setrvačnost mají i procesy a čím delší proces, tím i delší setrvačnost. Myslíte, že nástroje bílých dobrovolně opustí svá korýtka?

A ještě je tu jedna důležitá věc, mezi křídly došlo k dohodě, která nebyla myslitelná po tisíce let. Podle mého, došlo na té nejvyšší úrovni k dohodě, že "soutěž" končí a že dál se postupuje společně. Loď na Masaryčce to symbolicky potvrzuje. Červení vedou a bílí v závěsu.

Proto čtu tu zprávu jako varování nástrojům bílých: pozor, tančíte nad propastí.

členů

• 157marien157marien
    157marien
  • KoncepceObecnéBezpečnostiKoncepceObecnéBezpečnosti
    KoncepceObecnéBezpečnosti
bottom of page