top of page
  • mmakovy

Jen tak, aby řeč nevázla - 1

Aktualizováno: 8. 3. 2022

22. 12. 2021 MM


Nedávno jsem dostal otázku: „Jaká bude naše budoucnost?“ No, jaká bude? Bude přesně taková, jací budeme my. Naše budoucnost nemůže být ani lepší, než my a ani horší, než my. Jak budeme dneska pracovat (učit se), tak se zítra budeme mít, neboli, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Jak dneska vychováme své děti, tak se budou ty děti mít a tak se i my budeme mít ve stáří.


Určitě se však budou mít lépe ti, kteří ví, že existuje nejen strukturní řízení, ale také řízení bezstrukturní, že existuje nějakých 5 druhů sociální moci, kteří znají, co je to 6 priorit zobecněných prostředků řízení, co je to plná funkce řízení atd., atd. Prostě ti, kteří budou znát metodologii řízení, metodologii života, na tom budou o mnoho a mnoho lépe, než ti, co toto všechno znát nebudou.


A proč se ti znalí budou mít lépe? Protože budou umět lépe předvídat obecný chod věcí a tím pádem, budou moci přijímat veškerá potřebná opatření na záchranu svojí a své rodiny.


Určitě se teď ptáte a na záchranu od čeho, no na záchranu od toho, být jatečným dobytkem. Nestor to říká na plnou hubu – žrát, spát a srát. Pokud chcete vědět, kam jako společnost směřujeme, přečtěte si knihu od Janusze Zajdela LIMES INFERIOR.


Je třeba pochopit, že jediná možnost, aby budoucnost pro nás byla světlejší, je učit se. Učit se, co je silný manévr, co je to vektor cílů, co je to zákon času a jak funguje atd., atd., prostě učit se Koncepci obecné/společenské bezpečnosti včetně Dostatečně všeobecné teorie řízení. Učit se metodologii života!


A ti, kteří Koncepci obecné bezpečnosti znát nebudou a nemají intuici vyvinutou natolik, aby jim pomáhala řídit svůj život, tak ty potom čeká osud jatečního dobytka.


Jaké máme výchozí pozice? Řeknu vám upřímně, že výchozí pozice pro lepší budoucnost je neradostná. Lidi, kteří si nechají na 2 roky nasadit na ústa náhubek, ti si snad ani žádnou lepší budoucnost nezasluhují. Dobře, tak jo, náhubky dáme stranou, ale co to dobrovolné očkování? Vždyť to je, přátelé, chování jatečního dobytka v plném rozsahu. A takových lidí je dneska na světě možná 6-7 miliard.


A nyní otázka, myslíte, že vládci světa potřebují takové lidi? No, možná pár ano, ale určitě ne 7 miliard. Tak že, o co se bude Globální parazit snažit?, ano, samozřejmě, bude se snažit to množství nepotřebných lidí snížit. A jak, o tom jsem psal minule.


A přátelé, představte si, že by v těch vakcínách doopravdy něco bylo a očkovaní by začali umírat. Pomalu, postupně by začali lidi umírat. Proč? Protože se neobešli bez hospod a kaváren. Víte, co znamená hospoda nebo kavárna? Schválně, proč myslíte, že je jich tolik? Napovím, protože v obou zařízeních se podává jed, který zásadně zkracuje délku života. Proč, myslíte, že je na obrazovkách tolik kuchařských show? Odpověď si už doplníte sami. Tradiční strava = do hrobu zkratka!


Pán Bůh dal člověku to, co nemá on sám a to je svobodná vůle. Na druhou stranu dal také člověku odpovědnost, za své činy. Na to si vzpomeňte, až budete ležet v nemocnici a budou do vás cpát různé „léky“ a infuze.


A přátelé, myslíte, že NŘS potřebují jateční dobytek? No jasně, že nepotřebují, NŘS potřebují bystré a chytré lidi, protože s hlupáky nic neuřídíš. Tak už rozumíte, proč nasadili krajský přebor?


No nic, pojďme dál. V dnešní době jsou na „alternativních“ mediích probírány témata, která mají zaručeně přinést zlepšení života. Jedná se např. o skutečně demokratické volby, centrální banka do rukou státu, referendum atd.


Z mého pohledu se jedná především o zachování Biblické koncepce, o oblbnutí lidí nebo si snad někdo myslí, že volby mohou něco změnit? Zaprvé, vždy zvítězí ti, kteří budou mít podporu masmédií a zadruhé, mohou hlupáci o něčem rozhodovat? Něco se může změnit pouze tehdy, pokud povýšíme nejen míru svých znalostí, ale také míru své mravnosti. Bez toho nás opět podvedou, jako v září 1938, jako v lednu 1968, jako v listopadu 1989 a jako nás podvádějí každý den.


Setkal jsem se v poslední době několikrát s názorem, že malá krádež vlastně ani krádeží není, že o ní nestojí ani mluvit. Vždyť co to je pár tisíc, lambo si za to stejně nekoupíš. Myslím, že skutečným stoupencům KOB nemusím nic vysvětlovat, čeká nás ještě spousta práce.


Tedy, učit se, učit se a znovu učit se. Každý den pár stránek a vlastní změna světonázoru přijde sama. Ne hned, ale přijde.


Pojďte, podíváme se nyní společně na několik novinových zpráv, které by nám mohli tak trochu otevřít oči.


Začneme zde. A dám otázku, může nějaké 29-ti leté děvče vést nějakou komisi v parlamentu? No, jasně, že nemůže. V normální společnosti je prostě nemyslitelné, aby nějaký žabec rozhodoval o státotvorných věcech, a to nemluvím o tom, že ženy převážně myslí v období teď +- 14 dní. Nedává to takto smysl, že? A pokud vám něco nedává smysl, vždy je potřeba jít hlouběji a hledat, až vám to smysl začne dávat. V tomto případě mi dává smysl, že buď je dotyčná dívenka jen nastrčená figurka, která bude mít za úkol dobře papouškovat sdělení těch, co se za ní budou schovávat, anebo je celá komise vytvořena pouze proto, aby přes ni poslanci stahovali prachy. Korupce je základ státu, ne žádná demokracie.


Dále se spolu podíváme na ukázku vzorného bezstrukturního řízení NŘS. Podívejte se pozorně na tuto fotografii. Co vidíte? Andrej Babiš vypadá jako státník a vedle něj nějaký Pepek Vyskoč. Ano, tak správně máme vnímat tuto fotografii. Abyste rozuměli, Miloš Vystrčil dostal funkci předsedy senátu právě proto, že je nápadně podobný Pepkovi a protože vedle něj vypadá Andrej Babiš doopravdy jako státník. A když ještě Pepka řádně vymustrujeme, aby vypadal jako šupák, je to ještě evidentnější. Kdyby Vystrčil vypadal jako Alan Delon, nesměl by se v okolí Babiše ani ukázat a o nějaké funkci by se mu mohlo jen zdát. Na tomto příkladu vidíte, že řízení ze strany NŘS je propracováno do nejmenších detailů a je velice pravděpodobné, že s tímto úmyslem, ukazovat ho vedle Babiše, už byl Pepek do senátu „zvolen“.


Další příklad bezstrukturního řízení můžete vidět zde v podání pana presidenta. Já jsem tu fotku nazval „Na Bělehrad!“ a více už ani dodávat nebudu, každý si domyslí sám, co nám chtěl pan president říci.


Psal mi dnes kamarád, že se obává, že už doopravdy půjde do tuhého a že ti, co tam teď nastoupili, že se obává, že ti skončí na Pankráci. Dal jsem mu za pravdu a dodávám, že prvním adeptem na Pankrác je poslanec a předseda KDU-ČSL Marek Výborný za svůj návrh, že neočkovaní si mají hradit svou léčbu. Cítíte tu úpornou snahu, postavit očkované proti neočkovaným? Jen je otázkou, zda-li se pak dav spokojí s nějakým Pankrácem.


Takže přátelé, pokud nechcete do masomlejnku, je potřeba se nejen učit, ale i pracovat na sobě.


Dlouho jsem si kladl otázku, proč náš pan president tak dlouho otálí se jmenováním nové vlády, na co čeká a když jsem narazil na zprávu, že se v neděli 12.12.2021 v Praze konala proti Covidová demonstrace a že jí svolal Chcíplej pes, tak se mi rozsvítilo. Jasně, to je ono, nevím jak vám, ale do mé mozaiky to zapadlo. Z nějakého důvodu bylo důležité, aby „lidi“ demonstrovali proti Babišovi a jeho vládě a ne proti vládě nové. Ono je to sice úchylné, demonstrovat proti něčemu nebo někomu, kdo odchází, ale pravděpodobně proto, aby si to lidi alespoň trochu zapamatovali, muselo se jmenování pozdržet. Ono demonstrovat proti vládě nové, když ještě nic neukázala, je ještě úchylnější. Chcíplej pes pracuje i na dalších akcích, takže je jasné, že to je „iniciativa“ NŘS.


Teď mě došlo, že když sečteme jednotlivá čísla v datu 12.12.2021, dostaneme součet 11. Z toho usuzuji, že demonstrace měla vyslat signál dále do Evropy, že už se může proti Covid začít demonstrovat. Proto to zdržování ve jmenování vlády, čekalo se na datum a demonstrovat proti nové vládě bylo ještě hloupější, než demonstrovat proti staré.


956 zobrazení0 komentářů
bottom of page